top of page

Ufullstendig - inntil..

Jeg hadde flyttet fra jobben på Sørlandet, fra familien på Østlandet, fra vennene mine på Sør- og Østlandet og skulle nå starte mitt nye familieliv på Vestlandet. Det var litt av en omveltning, og jeg trodde ikke det skulle bli så tøft å finne min plass her.

Selv om man skulle tro at pulsen gikk opp på trening, så får den pulsen ned i livet mitt. Da jeg begynte å trene, var det for å komme meg ut blant folk og bli kjent med menneskene på det lille stedet jeg bor. Jeg har alltid vært ei sosial jente som er glad i å bli kjent med nye mennesker, men etter at jeg flyttet til Os for 7 år siden så var det ikke like lett å være sosial lenger.

Men i november 2016 ble jeg altså invitert med på trening av en lokal treningsgjeng i Os. Jeg hadde jo aldri tatt en push-up i hele mitt liv! Og jeg visste ikke hva en squat var engang!​

Det var denne lille 'dytten' som fikk meg ut av huset på ettermiddagen og til å innse at trening gjør godt for kropp og sinn! 

I dag, 2 år senere, er jeg altså blitt avhengig av overskuddet og energien en deilig treningsøkt gir meg. Og ettersom jeg er en streber (som helst vil bli best i alt), så har jeg derfor begynt å trene med en PT (Personlig Trener) på Energi Trening. Dette valget tok jeg først når jeg var 100% sikker på at dette var noe jeg virkelig ønsket. For jeg har i alle mine ungdomsår kun vært støttemedlem i en rekke treningssentre uten å føle noe som helst glede over det..

Treningsfremgangen min vil jeg skrive mer om senere, men jeg vil bare si at jeg endelig begynner å finne en balanse i livet som jeg trives med. En livsstil som jeg virkelig kan leve med uten å føle at det går på bekostning av noe. Og det gjør veldig godt å kjenne på. Og ja! Det er mulig å balansere livet som fulltidsarbeidende trebarnsmor samtidig som du får tid til hobbyene dine!

Ha en nydelig fredag og en god helg!

 

Incomplete - until..

I had moved away from my job in the South of Norway, from my family in the East of Norway, from my friends in the South- og East of Norway and now I was starting my own family-life in the West of Norway. It was a bit of a turmoil and I didn't think it would be so tough to find my place here.

Although you should think your pulse went up in the gym, it actually makes my life feel calm. When I started working out 2 years ago, it was for me to get out and be social and get to know the people in this small town I'm living in. I've always been a social girl who loves to get to know new people, but after I moved to Os 7 years ago, it wasn't as easy to be social anymore.

But in November 2016 I was invited to work out with a local workout-group in Os. And  I have to say that this invitation was the thing that got me out of the house after work, and made me realize that workout is so good for my body and health!

Today, 2 years later, I have been addicted to the  surplus and the energy a good workout-session does to me. And since I always strive to be the best (in everything), I have started working out with a personal trainer PT at Energi Trening. I made this choice when I felt ready, and 100% certain that I wouldn't back out. In all my youth I have only been supporting the gym with money, without using it, and felt absolutely no joy in that..

I will write more about my training progress later, but I have to mention that I finally are beginning to find a balance in my life that I feel comfortable with. I lifestyle which I can really enjoy without feeling it's at the expense of something. And it feels really satisfying. Oh yes! It it possible to balance a life as a fulltime-working mother-of-three at the same time as you find time to your hobbies!

Wishing you a satisfying Friday and a happy weekend!

bottom of page