top of page

The POWER of synonyms - Synonymenes KRAFT


The POWER of synonyms


Hvorfor er det lurt å bruke synonymer når du skriver tekst?


Du har et budskap du ønsker å få frem. Budskapet er tydelig; du skal få målgruppen til å forstå verdien i produktet ditt slik at de får lyst til å kjøpe det. Men hvordan kan du fortelle publikum at produktet ditt er det beste som finnes på markedet? Og hvordan skal du få frem at ingen av konkurrentene dine kan måle seg med produktet dere har?


Hva er hemmeligheten spør du?


Svaret på gåten ligger i teksten. Det visuelle i en salgstekst har ingen verdi om ikke innholdet kan påvirke leseren. Og så finnes det en problemstilling til; Hvorfor sliter du med å formidle alt det bra din salgsvare kan tilby kundene dine?


Vi blir veldig fort knyttet til merkevaren vår og det blir raskt vanskelig å forstå hvorfor andre ikke ser all den jobben vi gjør for å reklamere for varen vår. Så her kan det være sunt å ta litt avstand.


Dersom lidenskapen din ligger i kundekontakten og salget, og tekst ikke er din sterkeste side, så skal du rett og slett delegere bort det ansvaret (for eksempel til en innholdsskaper). Når tekstforfatteren viser frem resultatet av markedsføringsteksten, så vil du raskt forstå at du tok rett avgjørelse.


Teksten du får levert er lettleselig og selgende. Så lett, men dog så vanskelig.Tekstforfatter og innholdsskaper skriver


Jo mer du sier, jo mindre husker folk.

Tvisten:

Du trodde kanskje denne teksten skulle handle om synonymer? Også handler den i stedet om å få frem et budskap?


Her er altså plottet: I denne artikkelen har jeg brukt utallige synonymer for å gjøre teksten interessant. Funket det? Ett og samme ord bør ikke gjentas for mange ganger i et innlegg, da vil leseren fort scrolle videre til neste historie.


Og så raskt kan du miste en potensiell lead..


Finner du synonymene?

Kilde: https://synonymer.no/


Comments


bottom of page