top of page

Hvordan bør man te seg på intervju? Og hva vil arbeidsgiver høre?

Hvordan bør man te seg på intervju? Og hva vil arbeidsgiveren høre?

Hvordan bør man te seg på intervju?

Her kommer mine tips:

IKKE si det du tror han/hun vil høre! Fokuser på å formidle hvem du er. Fortell dem hvorfor du søkte jobben hos nettopp dem! Og snakk fra hjertet om hva det er som gjør at du tror du vil passe inn hos nettopp dem!

Fordi det er ikke en spesiell oppførsel arbeidsgiveren ser etter, men et spesielt menneske. Et menneske som kan passe inn i deres behov. Og derfor skal du ikke være noen andre enn deg selv!

Om du fremstiller deg selv som en annen enn den du er, eller om du snakker om ferdigheter du ikke har; så vil du gjennomskues! Og hvordan vil det føles å få tildelt jobben på feil premisser?

Mitt beste råd er derfor:

Alltid vær deg selv, sitt rett i ryggen og fortell stolt om dine erfaringer og egenskaper - fordi det er de som har bragt deg dit du er i dag.

Her har jeg nettopp kommet inn døren etter et intervju, og gir meg selv en liten pep-talk. Kanskje denne pep-talken også kan gi deg noe?

Jobb med å formidle ditt potensiale til din potensielle nye arbeidsgiver! Tro på dine evner og egenskaper og andre vil tro på deg!

Her finner du mitt innlegg om tips til video-introduksjon. I tillegg har jeg skrevet et innlegg som viser min profesjonelle video-introduksjon som ble laget hos iTarget Bergen. Og den har fått utrolige 5000 visninger på under 2 uker etter at jeg delte den på LinkedIn! Du finner den her.

I neste innlegg vil jeg dessuten komme med en oppdatering om hva som har skjedd med arbeidssøker-situasjonen min siden sist ;)

Vi snakkes!

bottom of page