top of page

Video med eller uten filter?


Video med eller uten filter

Video med eller uten filter?

Jeg følger opp tråden i forbindelse med video-introduksjon av meg selv, og tok opp to like videoer av meg selv både med og uten filter-funksjon fra Snapchat.

For de fleste som skal begynne med video-introduksjon av seg selv vil det være naturlig å ha et ønske om å vise seg selv fra den beste siden.

Sørg derfor for at det er godt med lys rundt deg når du filmer. Da skal det ikke være nødvendig med filter. For benytter du filter en gang, må du sørge for at du har det hver gang. For dine følgere blir vant til å se deg med det filteret du introduserer dem for.

Tør å vise hvem du er.

Tør å vise hvem du er, men ifra en flatterende vinkel. Og ha heller fokus på formidlingen og formidlingsevnen din. Jeg har en liten vei igjen å gå på alle områder, men det beste man kan gjøre er jo å jobbe med saken. Og da kan det jo bare bli bedre.

Sjekk ut videoene jeg laget, både med og uten filter! Hvilken ville du gått for?

Med filter

Uten filter

Gi meg gjerne tilbakemelding om du ønsker at det er andre ting jeg skal adressere når det kommer til video-introduksjon av seg selv.

Ha en fortsatt nydelig dag!

bottom of page