top of page

Torsdagsord

Torsdagsord

- Det er dumt vi ikke kan kjøpe ledere for det de er verdt, og etterpå selge dem for det de tror de er verdt.

Malcolm Forbes

 

The Thursday-word

It is unfortunate we can’t buy leaders for what they are worth and sell them for what they think they are worth.

Malcolm Forbes

 

Jeg er takknemlig for ytringsfriheten vi har her i Norge, og jeg er glad for at vårt land styres demokratisk og av en regjering som har et slikt mangfold som til enhver tid representerer nordmannen. Politikk har aldri vært noe jeg har engasjert meg i, men når man ser hva som skjer i verden så er det vanskelig å ikke ha en mening om dette. Jeg er glad for at Norge er mitt fedreland..

 

I'm grateful for the freedom of speech we have here in Norway, and I'm glad that our country is governed democratically and by a government that has such a diversity that represents the Norwegian at all times. Politics has never been a passion of mine, but when you see what happens in the world, it's hard not to have an opinion about it. I'm happy that Norway is my motherland.

bottom of page