top of page

Takk for meg, Stord International!

Tusen takk for meg Stord International! Tusen takk for muligheten til å arbeide i en spennende og utviklende stilling, og i en bedrift som er innenfor en industri som for 1 år siden var helt fremmed for meg! Jeg har lært utrolig mye denne tiden jeg steppet inn som vikar for administrasjonskoordinator som skulle ut i barselpermisjon.

Takk for alle innspill jeg har fått ros for, og for at de fleste av mine initiativ har vært gjennomførbare og godkjent av daglig leder så vel som kollegaer! Takk for at jeg har fått anledning til å utvikle meg og blitt kjent med hardtarbeidende kollegaer som til tider arbeider døgnet rundt for at Stord skal levere etter beste evne!

Dette har vært en opplevelse! Og jeg vil for alltid være takknemlig.

_____________________________________

This is it. Thank you so much for the experience at Stord International! Thank you for the opportunity to work as a temp in an exciting and developing position, and in an industry which to me was completely unknown 1 year ago! Since I stepped in as an administrating coordinator, I have learned and experienced so much!

I'm thankful that my initiatives has been welcomed, and I appreciate that my suggestions for developing of new routines has been accepted by both managing director and my co-workers at Stord International. Thank you for giving me the opportunity to flourish and get acquainted with hard working colleagues who sometimes work around the clock for Stord to deliver to the best of their ability!

This has been an amazing experience, and I will be for ever grateful.

Henriette Rytter Sundfjord

Og så var jeg så heldig med å ta ansvaret for å få arbeidet med innhold, SEO og redigering for å få publisert den nye nettsiden til Stord International. Vi fikk publisert den i går og jeg synes personlig at resultatet ble meget bra.

_____________________________________

I was also extremely lucky to be handed the responsibility for the new website of Stord International. I focused on content, SEO and perfect editing, and this week it was finally ready to be published. Personally I think the result is very good.

Stord International

bottom of page