top of page

Introduksjon - Henriette Sundfjord

CV profilbilde Henriette Sundfjord

Jeg er Henriette. Jeg er glad i familien på 3 barn, 1 kattepus og 1 ektemann. Jeg er også glad i hobbyene mine som innebærer å være aktiv minst 1 time annenhver dag gjennom styrketrening eller kondisjonstrening samt og holde på med noe kreativt i heimen enten det er søm, tegning, spille på keyboard eller saksofon.

Jeg er også glad i å jobbe! Jeg er nå på utkikk etter en fast stilling som imøtekommer mine egenskaper og kunnskaper - og en arbeidsplass som kan tilby et godt arbeidsmiljø. Etter juni er nemlig mitt vikariat som administrasjonskoordinator over, og jeg ser etter min nye arbeidsgiver og mine fremtidige arbeidskollegaer. Kanskje det er nettopp deg?

Fullstendig CV og kompetanse finner du på min LinkedIn-profil, men ta gjerne kontakt med meg på mail også om du har noen spørsmål. Se kontaktskjema nederst på siden her.

Treningsglede av Henriette Sundfjord

bottom of page