top of page

Karrierekvinne?

Hva definerer en karrierekvinne? Er det hun som forlater mann og barn til fordel for å bli ettertraktet på arbeidsmarkedet?

Er det hun som klarer å sjonglere arbeid og familieliv uten at det går på bekostning av verken det ene eller det andre? Er det hun som får alt til å fungere på overflaten, og lever et perfekt liv utad - men egentlig er på grensen til utbrent både hjemme og på arbeidsplassen?

Vi mennesker er på et evig jag etter noe - hele tiden! Og når vi endelig har tatt igjen det vi jaget, skal vi jage etter det som ligger ennå lenger foran oss.

Jeg mener at vi ikke skal sette mennesker i bås. Vi er enkeltindivider alle sammen, med hver våre ønsker, ambisjoner, mål og visjoner om hva vi ønsker her i livet. Enten det er å være fulltidsmamma, jobbe 8-16, arbeide offshore i 14 dager og få opp til 4 ukers fri, jobbe 15-22 og så videre..

Karrierekvinne, karrieremann, arbeidskvinne, arbeidsmann, arbeidstaker, arbeidsgiver - kall det hva du vil. Mitt største ønske er å finne en god balanse mellom familieliv, jobb og hobby. Og det er jeg på god vei til å klare. Karrierekvinnen er meg..

Karrierekvinnen

Et av mine mål er å finne en fast jobb med interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Men det som avgjør trivselen i en jobb for meg, er gode kollegaer og å bli utfordret til å ta i bruk all min kunnskap og livserfaring i jobbsammenheng.

Ta gjerne en titt på min CV om du er nysgjerrig på hva jeg har gjort tidligere, og om du som potensiell arbeidsgiver eller fremtidig kollega vil vite litt mer om arbeidserfaringen min. På

bottom of page